Lees meer over cookies

Voordeel voor alle leden

Yell SL Opleiding en startpakket Hairweaving Professional

Bij Hairweaving Studio Yell SL van haardeskundige en voormalig tv-kapper Marielle Bastiaansen ontvang jij als lid van FNV MOOI 10% korting op het hairweaving startpakket van Djarling Hair inclusief de opleiding Hairweaving Professional.

Bij YellSL Hairweaving Studio draait alles om haarvermeerdering of haarverlenging bij dunner wordend haar of haarverlies. Tijdens de eendaagse opleiding Hairweaving Professional behandelen Marielle Bastiaansen en haar team alle aspecten van hairweaving. Het allerbelangrijkste onderdeel vormt uiteraard de techniek, als cursist leer je alle ins en outs om de techniek van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen. Na het succesvol afronden van de opleiding mag je je gecertificeerd Djarling Professional noemen en kun je direct aan de slag met het door jou gekozen startpakket van Djarling Hair. Heb je achteraf nog vragen of wil je advies? Kom dan naar de maandelijkse én kosteloze terugkom dagen.

Leden van FNV MOOI betalen slechts €716 excl. btw in plaats van €795 excl. btw voor de opleiding en het startpakket. Aanmelden voor de opleiding kan op www.fnvmooi.nl/mooiacademie.

Hairbutlers

Als lid van FNV MOOI ontvang je 15% korting op de producten van Butlers B.V. inclusief gratis verzending bij bestellingen boven de €100.

Butlers B.V. is het bedrijf achter de succesvolle HairButlers, dé werkwagens voor kappers op dit moment. De HairButler is een in hoogte verstelbare, vernieuwende en stijlvolle kappers trolley. De Hairbutlers zijn uitgevoerd in geëpoxeerd staal (poedercoating), daardoor zijn ze duurzaam, hittebestendig, makkelijk schoon te maken en volledig recyclebaar. Ook zijn de werkwagens in hoogte verstelbaar van 85cm tot ongeveer 115cm, ideaal voor een goede werkhouding!

Bekijk het assortiment op www.hairbutlers.com en geef je gewenste bestelling per e-mail door aan info@hairbutlers.com. Vermeldt hierbij je FNV MOOI lidmaatschapnummer, naw-gegevens (voor verzending en de factuur) en profiteer van dit MOOIe voordeel!

Maxcamo

Maxcamo is een professionele groothandel in salonbenodigdheden en schoonheidsproducten voor nagelstudio’s, schoonheidssalons, kapsalons en pedicure- en manicuresalons. Maxcamo biedt aan leden van FNV MOOI 20% korting DAF (Direct Af Factuur) excl. btw op het hele assortiment voor de uiterlijke verzorging voor alle aankopen via de website. Deze korting geldt ook op andere aanbiedingen en/of kortingen via de website van Maxcamo. Leden van FNV MOOI kunnen de speciale kortingscode opvragen door een e-mail te sturen naar info@fnvmooi.nl. Vermeldt hierbij je naam, adres en natuurlijk je lidnummer. Kijk voor het uitgebreide assortiment en het bestellen van producten op www.maxcamoshop.nl

Walking Trading International

Walking Trading International is een groothandel in give aways, verpakkingen en body fashion. Walking Trading heeft een breed assortiment voor een gunstige prijs. Het assortiment bestaat o.a. uit:

• (Cadeau) verpakkingen en toebehoren.
• Give aways.
• BH-koffers onder het merk WENDIEZZ.
• Sieraden en tassen.
• Pedicure- en Manicure instrumenten onder het merk PRO-instruments.

Walking Trading doet rechtstreeks zaken met fabrikanten in Azië. Op die manier kunnen zij de producten tegen de laagst mogelijke prijs aanbieden. Voor leden van FNV MOOI voegt Walking Trading bij elke bestelling een wisselende give away uit eigen assortiment toe. De waarde van deze give away hangt af van de hoogte van de bestelling. Om gebruik te kunnen maken van dit leuke voordeel, voer je bij het afronden van je bestelling je lidnummer in. Ook wanneer je niet beschikt over een KvK nummer, waar naar wordt gevraagd bij het afronden van je bestelling, kun je gebruik maken van de aanbieding door een bestelling te plaatsen per mail. Kijk voor het brede assortiment en het bestellen van producten op www.walkingtrading.com

Toonen Company, leren kappersholsters TBag en agenda omslag TBook

Vanaf nu kan ook jij een echt stoer kappersholster aanschaffen, designed by Daan. Diana Toonen heeft al jaren een eigen kapsalon in Apeldoorn en heeft vanuit haar ervaring een kappersholster ontwikkeld die stoer en praktisch is, waar je veilig je scharen in kan opbergen, maar die ook heel mooi en sterk is.

De TBags zijn kappersholsters van leer, passen bij deze tijd en zijn onverwoestbaar. De TBag is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft ruimte voor meerdere scharen, föhnborstels, kammen en klemmen.

Leden van FNV MOOI krijgen de volgende korting op de Tbag; de normale prijs is € 89,95 en wordt aangeboden voor de speciale prijs van € 59,95. Dit is een korting van ruim 33% ofwel € 30.

Naast de TBag is er ook de Tbook. Dit is een agenda omslag met ringband voor het formaat Succes agenda Executive/A5 of vergelijkbaar, van leer gemaakt en heeft een ruimte voor visitekaartjes. De TBook is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Korting op de TBook; de normale prijs is € 79,95 en wordt aangeboden aan de leden van FNV MOOI voor de speciale prijs van € 49,95. Dit is een korting van ruim 37% ofwel € 30.

Wil je de TBag en/of TBook bestellen? Neem dan contact op met Diana Toonen via www.haarstudiotoonen.nl of mail naar info@haarstudiotoonen.nl. Vergeet niet je lidmaatschapsnummer te vermelden bij de bestelling!

Pro-Duo

Profiteer als lid van FNV MOOI van MOOIe kortingen bij Pro-Duo! Pro-Duo is een internationale distributeur (groot- en kleinhandel) van professionele kappers- en schoonheidsproducten, met meer dan 200 Hair & Beauty stores voor kappers en schoonheidsspecialisten in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland.

Leden van FNV MOOI ontvangen 15% korting DAF (Direct Af Factuur) op het gehele assortiment voor de uiterlijke verzorging (haar, schoonheid, visagie, nagelproducten en producten voor de voetverzorging) en op trainingen en workshops (uitgezonderd de merken GHD, Fudge, CND en L’Oréal Steampod). Ook ontvangen leden 20% korting op alle exclusieve merken: XP, Wunderbar, Lomé Paris, Proxelli, Burban en Jean Marin.

Op de zogenoemde koopmaandagen hebben bepaalde producten extra korting. Deze gelden voor iedereen (leden en niet-leden van FNV MOOI) en betreffen extra kortingen voor leden van FNV MOOI, 25% DAF minus uitzonderingen.

Pro-Duo biedt meer dan 10.000 kappers-, huid- en nagelproducten aan via professionele merken zoals L’Oréal, Schwarzkopf, Wella, Tigi, alsook een uitgebreide selectie exclusieve merken zoals Phytodess, Osmo, Jean Marin, XP100, Proxelli en Wunderbar. Kappers, schoonheidsspecialisten en nagelstylisten genieten van de groothandelsprijs en deskundig advies. Kijk voor meer informatie op www.pro-duo.nl.

Gebruik maken van dit MOOIe voordeel? Stuur dan een e-mail met je gegevens en lidnummer naar info@fnvmooi.nl en dan nemen wij contact met je op.

Armanda Hesta/VMV Corporate en Personal Performance

Bij Armanda Hesta, VMV Corporate en Personal Performance, kan je diverse workshops en trainingen volgen om jezelf nog beter te presenteren en om het beste uit jezelf te halen. Kijk voor meer informatie op www.thestylecoach.nl of neem contact op via hello@thestylecoach.nl.

VMV biedt altijd 20% korting op al haar opleidingen en workshops aan de leden van FNV MOOI.

MOOI LIJFSTIJL

MOOI LIJFSTIJL is het glossy magazine dat leden van FNV MOOI regelmatig thuis ontvangen. Je vindt er informatie over alle branches die FNV MOOI vertegenwoordigt’; kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, pedicures, nagelstylisten en wellness. Verder bevat het magazine informatie over gezond en veilig werken, arbeidsrecht, vak verbreding en vakverdieping en vind je er voordelen voor leden.

Klik hier om eerder uitgegeven magazines in een PDF te bekijken.

FNV MOOI Brochures

Informatie rond werk en inkomen zoals de brochures “Werkdruk”, “Sociale media”, “Zwanger, ervoor en erna”, “Solliciteren, waar en hoe?”, “Ziek en dan?” en “Starten als ZZP’er”. De brochures worden op maat geschreven voor de leden van FNV MOOI en kan je aanvragen via de Ledenservice van FNV MOOI.

De websites van FNV MOOI

FNV MOOI heeft 5 websites:

 • www.fnvmooi.nl is er voor de algemene informatie over FNV MOOI en je kan er lezen wat de vakorganisatie voor haar doelgroepen onderneemt.
 • www.fnvmooigeregeld.nl is een digitale helpdesk waar vele vragen beantwoord worden.
 • www.fnvmooisamen.nl is een forum waar je vragen kan stellen aan collega’s in jouw vakgebied of kennis kunt uitwisselen met andere leerlingen.
 • www.fnvmooivoordeel.nl is de website waar je direct kan zien welke voordelen FNV MOOI haar leden biedt. Om gebruik van deze voordelen te kunnen maken, log je in met je lidmaatschapsnummer.
 • www.fnvmooidag.nl geeft informatie over de FNV MOOI evenementen en hier kun je je aanmelden voor alle evenementen die FNV MOOI organiseert.

Ziektekostenverzekering en vergoeding tegen handeczeem

Iedereen in Nederland is verplicht verzekerd voor ziektekosten in de basisverzekering. Naast deze verplichte basisverzekering kan je kiezen voor een aanvullende zorgverzekering, bijvoorbeeld voor tandzorg of fysiotherapie. Met een zorgverzekering van het Zorgcollectief FNV/Menzis ben je verzekerd van goede zorg tegen een scherpe premie. Tevens kun je profiteren van vele exclusieve Zorgservices zoals gratis leefstijladvies, korting op de sportschool en een gratis Health Check. Zo loopt je voordeel flink op! Kijk op www.fnvmenzis.nl

Overzicht van de premies 2017:

FNV Collectiviteit-korting Normale premie Premie exclusief voor FNV leden Je besparing per persoon per maand
Basis 7% € 119,00 € 110,67 € 8,33
FNV PrimaZorg 10% € 21,65 € 19,40 € 2,16
Doorlopende reis- en annuleringsverzekering** 30% € 5,08 € 3,65 € 1,52
Als je ook gebruik maakt van de FNV Belastingservice bespaar je € 10,00
JE TOTALE VOORDEEL PER MAAND € 22,01
Gemiddelde FNV-contributie per maand (in 2017) - € 16,95
JE BESPARING PER MAAND € 5,06

 

FNV Collectiviteit-korting Normale premie Premie exclusief voor FNV leden Je besparing per persoon per maand
Basis Vrij 8% € 122,00 € 112,24 € 9,76
FNV Zorg 2 10% € 30,45 € 27,40 € 3,05
FNV TandZorg 3 10% € 33,60 € 30,24 € 3,36
Combinatiekorting - € 1,00 € 1,00
Doorlopende reis- en annuleringsverzekering** 30% € 5,08 € 3,56 € 1,52
Als je ook gebruik maakt van de FNV Belastingservice bespaar je € 10,00
JE TOTALE VOORDEEL PER MAAND € 28,69
Gemiddelde FNV-contributie per maand (in 2017) - € 16,95
JE BESPARING PER MAAND € 11,74

** Voor de premieberekening doorlopende reis- en annuleringsverzekering is uitgegaan van Basisdekking, Europa, 1 persoon, standaard annuleringsverzekering Basis 1 persoon exclusief toeslag betaaltermijn (€ 0,18) en assurantiebelasting (€ 0,63). Dit betreft maandelijkse kosten.

Behandeling bij de eczeempoli Velp

Exclusief voor leden van FNV MOOI bij het Zorgcollectief FNV/Menzis: een behandeling bij de Contacteczeempoli te Velp. Heb je last van je handen als gevolg van je werk? En ben je verzekerd bij het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis? Dan kan je gebruik maken van de poli voor de behandeling van jouw eczeem.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding moet je:

 • lid zijn van FNV Mooi
 • én verzekerd zijn via het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Omdat de poli een FNV Zorgservice is, maakt het niet uit via welk pakket je bent verzekerd binnen het zorgcollectief voor FNV-leden.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor behandeling bij de contacteczeempoli?

Het werkt heel simpel: meld je per mail (info@fnvmooi.nl) of per telefoon (030-2314221) aan bij FNV MOOI. FNV MOOI geeft jouw gegevens (naam, adresgegevens en BSN) door aan Menzis. Van Menzis ontvang je per mail bericht of jouw aanvraag voldoet aan de voorwaarden. Indien dat het geval is, ontvang je per mail bericht van Menzis en kan jouw behandeling van start gaan. Daarnaast informeert Menzis ook de poli. Zo hoef jij de behandeling niet voor te schieten.

DNA/T&C Nails and More van Tamara Bhagoe

Dutch Nail Artist (DNA) ofwel T&C Nail and More van Tamara Bhagoe in Enschede biedt trainingen, workshops én producten met korting aan leden van FNV MOOI die zich willen verdiepen of verbreden in het vak. DNA heeft eigen merkproducten en biedt trainingen en workshops aan in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. DNA, een mix van science en lifestyle!

Kortingen voor nagelstyling:

 • 20% korting op alle opleidingen (trainingen) die T&C biedt, inclusief het bijbehorende (start)pakket
 • 20% korting op vervolgaankopen
 • 20% korting op workshops

Meer informatie vind je op www.tamarabhagoe.nl

Pika Nails

Pika Nails in Moergestel biedt verschillende, uitgebreide lespakketten en workshops waarbij je wordt opgeleid tot succesvol nagelstyliste of waarbij Pika Nails je helpt je salon nog succesvoller te maken! De diversiteit aan technieken komen naar voren in de kwalitatief zeer hoogstaande lessen met maximaal 6 cursisten die worden gegeven door hoogopgeleide docentes.

Pika Nails biedt niet-nagelstylisten die lid zijn van FNV MOOI een gratis 2-daagse manicure training aan. Ben je reeds nagelstylist dan mag je, als lid van FNV MOOI, gratis deelnemen aan de open trainingsdagen, ter waarde van € 50.

Meer informatie vind je op www.pika-nails.nl

Lesmateriaal en producten van Pivot Point Nederland

Pivot Point Nederland is ontwikkelaar van lesmateriaal en geeft dit uit. Verder is Pivot Point aanbieder van producten en materialen voor kappers. Bij aankoop van lesmateriaal in de digitale shop, zoals onder andere kammen, borstels, scharen en oefenhoofden, kan de korting voor leden oplopen tot wel 40%. Jij als leerling en lid van FNV MOOI ontvangt bij aanschaf van een schoolpakket ook altijd een cadeautje. Dit cadeautje vertegenwoordigt in de meeste gevallen een waarde van wel € 35! Lees hieronder hoe je gebruik kan maken van deze voordelen.

Leden van FNV MOOI ontvangen standaard korting op aanschaf van producten via de webshop van Pivot Point. De korting kan oplopen tot wel 40%! Gebruik maken van dit leuke voordeel? Volg dan de volgende stappen:
Stap 1: maak een account aan op de webshop van Pivot Point,
Stap 2: stuur een e-mail naar mail@pivotpoint.nl met je naam (= naam van je account) en lidnummer van FNV MOOI,
Stap 3: je ontvangt een e-mail waarin bevestigd wordt dat de correcte kortingen zijn ingesteld voor je account. Je kunt nu producten met korting bestellen!

Ben je lid van FNV MOOI en heb je een studentenpakket aangeschaft? Dan ontvang je een MOOI cadeau! Stuur hiervoor een e-mail naar mail@pivotpoint.nl met daarin de volgende gegevens:

 • Je lidnummer van FNV MOOI,
 • Je naam, adres en telefoonnummer,
 • Het pakketnummer (deze kan je terugvinden op de inhoudslijst of op de doos).

Let op! Het aanbod is geldig tot uiterlijk 3 maanden na je bestelling van het pakket en enkel voor pakketten met een aankoopwaarde van meer dan €350,00 incl. btw.

Vragen? Bel ons gerust op 030-2314221.

Lesboeken en digitaal lesmateriaal van Visavi

Gebruikt jouw opleiding ze ook? Visavi is de ontwikkelaar en uitgever van opleidingsproducten voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstyling en visagie, zowel voor het VMBO, MBO en particulier onderwijs. Leden van FNV MOOI krijgen een korting van minimaal 20% bij aanschaf van deze producten. De korting kan zelfs oplopen tot 35%! Lees hieronder hoe je gebruik kunt maken van deze korting.

Ben je lid van FNV MOOI? Stuur dan een e-mail met daarin je contactgegevens en lidnummer naar info@fnvmooi.nl, vermeld in het onderwerp en in de mail dat je gebruik wilt maken van de korting bij Voordeelpartner Visavi. Na ontvangst van jouw e-mail ontvang je van ons per mail een bestellijst met de boeken van Visavi. Wij zorgen dat de bestelling bij Visavi terecht komt en dat de boeken zo snel mogelijk worden geleverd. Op www.visavi.nl vind je meer informatie over de boeken zelf.

 

LEDENVOORDEEL FNV

Behalve voordelen die alleen voor leden van FNV MOOI gelden, zijn er ook voordelen die voor vrijwel alle leden van FNV gelden. Op de website www.ledenvoordeelfnv.nl kan je inloggen met je lidmaatschapsnummer en vind je veel informatie over tijdelijke acties en doorlopende kortingen. Zo kun je o.a. profiteren van korting bij Univé, Kras en Kwik-Fit.

Meer informatie vind je op www.ledenvoordeelfnv.nl. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand.

Service Belastingaangifte: gratis hulp bij je belastingaangifte

Voor alle leden van FNV die geen eigen bedrijf runnen is de FNV Belastingservice beschikbaar. Deze service is volgens onafhankelijke onderzoeken de beste van Nederland. De FNV heeft hiermee meer dan veertig jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste belastingadviseur van Nederland. Zie voor informatie over de Belastingservice www.fnv.nl.

Speciaal voor ZZP’ers die lid zijn heeft FNV MOOI in zijn eigen voordeelprogramma de mogelijkheid opgenomen om gebruik maken van diensten die De Administratie op fiscaal gebied biedt. Meer informatie hierover is te vinden onder ‘Voordelen voor ZZP’ers.

Lid worden van FNV MOOI

Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Op deze pagina heb je al kunnen lezen hoe je veel geld kan besparen als lid van FNV MOOI. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan via de link hierboven. Volledigheidshalve stellen we je hier ook alvast op de hoogte van de ‘kleine lettertjes’: Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens aan de afdeling Ledenadministratie, zoals adres, contributiegroep, et cetera. Voor opzeggingen geldt een opzegtermijn van 3 maanden. Alle wijzigingen of opzeggingen dienen schriftelijk te gebeuren ter attentie van de Ledenadministratie.

Deze website gebruikt cookies, wanneer je verder gaat ga je akkoord met het gebruik van cookies . cookies privacyverklaring