Voordeel voor alle leden

JDO Academy

Als lid van FNV MOOI ontvang je maar liefst 15% korting op het lesgeld van het volledige aanbod van JDO Academy! JDO Academy verzorgt opleidingen voor iedereen die zijn of haar passie op het gebied van haar en make-up (verder) wil ontwikkelen, voor zowel starters als professionals. Bij JDO Academy kun je terecht voor opleidingen, masterclasses en zelfs privé-trainingen. Alles wordt precies afgestemd op jouw unieke behoeftes.

JDO Academy is opgericht door hair & make-up artist Juliette den Ouden en heeft een zeer professioneel programma van opleidingen en trainingen ontwikkeld na meer dan dertien jaar ervaring in de nationale en internationale Beauty & Fashion industrie.

Kijk voor het volledige aanbod op www.jdo-academy.nl. Gebruik maken van dit MOOIe voordeel? Stuur een e-mail met je naam en lidnummer naar info@fnvmooi.nl dan nemen wij contact met je op.

Yell SL Opleiding en startpakket Hairweaving Professional

Bij Hairweaving Studio Yell SL van haardeskundige en voormalig tv-kapper Marielle Bastiaansen ontvang jij als lid van FNV MOOI 10% korting op het hairweaving startpakket van Djarling Hair inclusief de opleiding Hairweaving Professional.

Bij YellSL Hairweaving Studio draait alles om haarvermeerdering of haarverlenging bij dunner wordend haar of haarverlies. Tijdens de eendaagse opleiding Hairweaving Professional behandelen Marielle Bastiaansen en haar team alle aspecten van hairweaving. Het allerbelangrijkste onderdeel vormt uiteraard de techniek, als cursist leer je alle ins en outs om de techniek van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen. Na het succesvol afronden van de opleiding mag je je gecertificeerd Djarling Professional noemen en kun je direct aan de slag met het door jou gekozen startpakket van Djarling Hair. Heb je achteraf nog vragen of wil je advies? Kom dan naar de maandelijkse én kosteloze terugkom dagen.

Leden van FNV MOOI betalen slechts €716 excl. btw in plaats van €795 excl. btw voor de opleiding en het startpakket. Aanmelden voor de opleiding kan op www.fnvmooi.nl/mooiacademie.

Hairbutlers

Als lid van FNV MOOI ontvang je 15% korting op de producten van Butlers B.V. inclusief gratis verzending bij bestellingen boven de €100.

Butlers B.V. is het bedrijf achter de succesvolle HairButlers, dé werkwagens voor kappers op dit moment. De HairButler is een in hoogte verstelbare, vernieuwende en stijlvolle kappers trolley. De Hairbutlers zijn uitgevoerd in geëpoxeerd staal (poedercoating), daardoor zijn ze duurzaam, hittebestendig, makkelijk schoon te maken en volledig recyclebaar. Ook zijn de werkwagens in hoogte verstelbaar van 85cm tot ongeveer 115cm, ideaal voor een goede werkhouding!

Bekijk het assortiment op www.hairbutlers.com en geef je gewenste bestelling per e-mail door aan info@hairbutlers.com. Vermeldt hierbij je FNV MOOI lidmaatschapnummer, naw-gegevens (voor verzending en de factuur) en profiteer van dit MOOIe voordeel!

Maxcamo

Maxcamo is een professionele groothandel in salonbenodigdheden en schoonheidsproducten voor nagelstudio’s, schoonheidssalons, kapsalons en pedicure- en manicuresalons. Maxcamo biedt aan leden van FNV MOOI 20% korting DAF (Direct Af Factuur) excl. btw op het hele assortiment voor de uiterlijke verzorging voor alle aankopen via de website. Deze korting geldt ook op andere aanbiedingen en/of kortingen via de website van Maxcamo. Leden van FNV MOOI kunnen de speciale kortingscode opvragen door een e-mail te sturen naar info@fnvmooi.nl. Vermeldt hierbij je naam, adres en natuurlijk je lidnummer. Kijk voor het uitgebreide assortiment en het bestellen van producten op www.maxcamoshop.nl

Walking Trading International

Walking Trading International is een groothandel in give aways, verpakkingen en body fashion. Walking Trading heeft een breed assortiment voor een gunstige prijs. Het assortiment bestaat o.a. uit:

• (Cadeau) verpakkingen en toebehoren.
• Give aways.
• BH-koffers onder het merk WENDIEZZ.
• Sieraden en tassen.
• Pedicure- en Manicure instrumenten onder het merk PRO-instruments.

Walking Trading doet rechtstreeks zaken met fabrikanten in Azië. Op die manier kunnen zij de producten tegen de laagst mogelijke prijs aanbieden. Voor leden van FNV MOOI voegt Walking Trading bij elke bestelling een wisselende give away uit eigen assortiment toe. De waarde van deze give away hangt af van de hoogte van de bestelling. Om gebruik te kunnen maken van dit leuke voordeel, voer je bij het afronden van je bestelling je lidnummer in. Ook wanneer je niet beschikt over een KvK nummer, waar naar wordt gevraagd bij het afronden van je bestelling, kun je gebruik maken van de aanbieding door een bestelling te plaatsen per mail. Kijk voor het brede assortiment en het bestellen van producten op www.walkingtrading.com

Toonen Company

Als lid van FNV MOOI ontvang je korting bij voordeelpartner Toonen Company op de stoere kappersholsters TBags, de TBooks (leren agenda omslag) én op de trendy kapperskleding van Toonen Fashion! Lees snel verder van welke voordelen jij als lid profiteert bij Toonen Company.

TBags:
De TBags zijn kappersholsters van leer, zijn stoer, passen bij deze tijd en zijn onverwoestbaar. De TBag is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De TBag heeft ruimte voor meerdere scharen, föhnborstels, kammen en klemmen.

Als lid van FNV MOOI betaal je slechts €59,95 in plaats van de normale prijs van € 89,95. Dit is een korting van ruim 33% ofwel 30 euro!

TBook:
De TBook is een agenda-omslag met ringband voor het formaat Succes Agenda of vergelijkbaar, van leer gemaakt, met ruimte voor visitekaartjes. TBook zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Huidig formaat A5/Executive.

Als lid van FNV MOOI betaal je slechts €49,95 in plaats van de normale prijs van € 79,95. Dit is een korting van ruim 37% ofwel 30 euro!

Kapperskleding Toonen Fashion:
Bleachproof en haarvrije kapperskleding (pantalons, shirts/blouses en blazers). Ontvang als lid 15% korting bij aankoop van 1 of 2 stuks en ontvang vanaf 3 stuks een korting van maar liefst 20%.

Wil je gebruik maken van een van deze MOOIe voordelen? Neem dan contact op met Diana Toonen via www.haarstudiotoonen.nl of mail naar info@haarstudiotoonen.nl. Vergeet niet je lidmaatschapsnummer te vermelden bij de bestelling!

 

Pro-Duo

Profiteer als lid van FNV MOOI van MOOIe kortingen bij Pro-Duo! Pro-Duo is een internationale distributeur (groot- en kleinhandel) van professionele kappers- en schoonheidsproducten, met meer dan 200 Hair & Beauty stores voor kappers en schoonheidsspecialisten in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland.

Leden van FNV MOOI ontvangen 15% korting DAF (Direct Af Factuur) op het gehele assortiment voor de uiterlijke verzorging (haar, schoonheid, visagie, nagelproducten en producten voor de voetverzorging) en op trainingen en workshops (uitgezonderd de merken GHD, Fudge, CND en L’Oréal Steampod). Ook ontvangen leden 20% korting op alle exclusieve merken: XP, Wunderbar, Lomé Paris, Proxelli, Burban en Jean Marin.

Op de zogenoemde koopmaandagen hebben bepaalde producten extra korting. Deze gelden voor iedereen (leden en niet-leden van FNV MOOI) en betreffen extra kortingen voor leden van FNV MOOI, 25% DAF minus uitzonderingen.

Pro-Duo biedt meer dan 10.000 kappers-, huid- en nagelproducten aan via professionele merken zoals L’Oréal, Schwarzkopf, Wella, Tigi, alsook een uitgebreide selectie exclusieve merken zoals Phytodess, Osmo, Jean Marin, XP100, Proxelli en Wunderbar. Kappers, schoonheidsspecialisten en nagelstylisten genieten van de groothandelsprijs en deskundig advies. Kijk voor meer informatie op www.pro-duo.nl.

Gebruik maken van dit MOOIe voordeel? Stuur dan een e-mail met je gegevens en lidnummer naar info@fnvmooi.nl en dan nemen wij contact met je op.

Armanda Hesta – Image of People

Bij Armanda Hesta Image of People, van VMV Corporate en Personal Performance, kan je diverse non-verbale, doelgerichte workshops en trainingen volgen om te leren laten zien wie jij bent, hoe jij jezelf nog beter kan presenteren en hoe je het beste uit jezelf kan halen. Als lid van FNV MOOI ontvang je maar liefst 20% korting op al haar opleidingen en workshops. Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail o.v.v. ‘Voordeelpartner Armanda Hesta’ naar info@fnvmooi.nl en vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en lidnummer, dan nemen wij daarna contact met je op.

MOOI LIJFSTIJL

MOOI LIJFSTIJL is het glossy magazine dat leden van FNV MOOI regelmatig thuis ontvangen. Je vindt er informatie over alle branches die FNV MOOI vertegenwoordigt’; kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, pedicures, nagelstylisten en wellness. Verder bevat het magazine informatie over gezond en veilig werken, arbeidsrecht, vak verbreding en vakverdieping en vind je er voordelen voor leden.

Klik hier om eerder uitgegeven magazines in een PDF te bekijken.

FNV MOOI Brochures

Informatie rond werk en inkomen zoals de brochures “Werkdruk”, “Sociale media”, “Zwanger, ervoor en erna”, “Solliciteren, waar en hoe?”, “Ziek en dan?” en “Starten als ZZP’er”. De brochures worden op maat geschreven voor de leden van FNV MOOI en kan je aanvragen via de Ledenservice van FNV MOOI.

De websites van FNV MOOI

FNV MOOI heeft 5 websites:

 • www.fnvmooi.nl is er voor de algemene informatie over FNV MOOI en je kan er lezen wat de vakorganisatie voor haar doelgroepen onderneemt.
 • www.fnvmooigeregeld.nl is een digitale helpdesk waar vele vragen beantwoord worden.
 • www.fnvmooisamen.nl is een forum waar je vragen kan stellen aan collega’s in jouw vakgebied of kennis kunt uitwisselen met andere leerlingen.
 • www.fnvmooivoordeel.nl is de website waar je direct kan zien welke voordelen FNV MOOI haar leden biedt. Om gebruik van deze voordelen te kunnen maken, log je in met je lidmaatschapsnummer.
 • www.fnvmooidag.nl geeft informatie over de FNV MOOI evenementen en hier kun je je aanmelden voor alle evenementen die FNV MOOI organiseert.

Ziektekostenverzekering en vergoeding tegen handeczeem

 

Let op, helaas houdt het Zorgcollectief FNV/Menzis op te bestaan en eindigt deze per 31 december 2018. Dit betekent dat je vanaf 1 januari 2019 niet langer verzekerd kunt zijn via het Zorgcollectief FNV/Menzis. Let wel, tot 1 januari 2019 verandert er niets en kun je nog gebruik blijven maken van alle voordelen van het Zorgcollectief. Als je verzekerd bent via het Zorgcollectief FNV/Menzis heb je hier reeds een brief over ontvangen van FNV met daarin meer informatie. Heb je de brief niet ontvangen of heb je nog vragen? Kijk dan op fnvmenzis.nl en fnv.nl.

Iedereen in Nederland is verplicht verzekerd voor ziektekosten in de basisverzekering. Naast deze verplichte basisverzekering kan je kiezen voor een aanvullende zorgverzekering, bijvoorbeeld voor tandzorg of fysiotherapie. Met een zorgverzekering van het Zorgcollectief FNV/Menzis ben je verzekerd van goede zorg tegen een scherpe premie. Tevens kun je profiteren van vele exclusieve Zorgservices zoals gratis leefstijladvies, korting op de sportschool en een gratis Health Check. Zo loopt je voordeel flink op! Kijk op www.fnvmenzis.nl

Behandeling bij de eczeempoli Velp

Let op, helaas houdt het Zorgcollectief FNV/Menzis op te bestaan en eindigt deze per 31 december 2018. Dit betekent dat je vanaf 1 januari 2019 niet langer verzekerd kunt zijn via het Zorgcollectief FNV/Menzis. Let wel, tot 1 januari 2019 verandert er niets en kun je nog gebruik blijven maken van alle voordelen van het Zorgcollectief. Als je verzekerd bent via het Zorgcollectief FNV/Menzis heb je hier reeds een brief over ontvangen van FNV met daarin meer informatie. Heb je de brief niet ontvangen of heb je nog vragen? Kijk dan op fnvmenzis.nl en fnv.nl.

Exclusief voor leden van FNV MOOI bij het Zorgcollectief FNV/Menzis: een behandeling bij de Contacteczeempoli te Velp. Heb je last van je handen als gevolg van je werk? En ben je verzekerd bij het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis? Dan kan je gebruik maken van de poli voor de behandeling van jouw eczeem.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding moet je:

 • lid zijn van FNV Mooi
 • én verzekerd zijn via het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Omdat de poli een FNV Zorgservice is, maakt het niet uit via welk pakket je bent verzekerd binnen het zorgcollectief voor FNV-leden.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor behandeling bij de contacteczeempoli?

Het werkt heel simpel: meld je per mail (info@fnvmooi.nl) of per telefoon (030-2314221) aan bij FNV MOOI. FNV MOOI geeft jouw gegevens (naam, adresgegevens en BSN) door aan Menzis. Van Menzis ontvang je per mail bericht of jouw aanvraag voldoet aan de voorwaarden. Indien dat het geval is, ontvang je per mail bericht van Menzis en kan jouw behandeling van start gaan. Daarnaast informeert Menzis ook de poli. Zo hoef jij de behandeling niet voor te schieten.

DNA/T&C Nails and More van Tamara Bhagoe

Dutch Nail Artist (DNA) ofwel T&C Nail and More van Tamara Bhagoe in Enschede biedt trainingen, workshops én producten met korting aan leden van FNV MOOI die zich willen verdiepen of verbreden in het vak. DNA heeft eigen merkproducten en biedt trainingen en workshops aan in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht. DNA, een mix van science en lifestyle!

Kortingen voor nagelstyling:

 • 20% korting op alle opleidingen (trainingen) die T&C biedt, inclusief het bijbehorende (start)pakket
 • 20% korting op vervolgaankopen
 • 20% korting op workshops

Meer informatie vind je op www.tamarabhagoe.nl

Pika Nails

Pika Nails in Moergestel biedt verschillende, uitgebreide lespakketten en workshops waarbij je wordt opgeleid tot succesvol nagelstyliste of waarbij Pika Nails je helpt je salon nog succesvoller te maken! De diversiteit aan technieken komen naar voren in de kwalitatief zeer hoogstaande lessen met maximaal 6 cursisten die worden gegeven door hoogopgeleide docentes.

Pika Nails biedt niet-nagelstylisten die lid zijn van FNV MOOI een gratis 2-daagse manicure training aan. Ben je reeds nagelstylist dan mag je, als lid van FNV MOOI, gratis deelnemen aan de open trainingsdagen, ter waarde van € 50.

Meer informatie vind je op www.pika-nails.nl

Lesmateriaal en producten van Pivot Point Nederland

Pivot Point Nederland is ontwikkelaar van lesmateriaal en geeft dit uit. Verder is Pivot Point aanbieder van producten en materialen voor kappers. Bij aankoop van lesmateriaal in de digitale shop, zoals onder andere kammen, borstels, scharen en oefenhoofden, kan de korting voor leden oplopen tot wel 40%. Jij als leerling en lid van FNV MOOI ontvangt bij aanschaf van een schoolpakket ook altijd een cadeautje. Dit cadeautje vertegenwoordigt in de meeste gevallen een waarde van wel € 35! Lees hieronder hoe je gebruik kan maken van deze voordelen.

Leden van FNV MOOI ontvangen standaard korting op aanschaf van producten via de webshop van Pivot Point. De korting kan oplopen tot wel 40%! Gebruik maken van dit leuke voordeel? Volg dan de volgende stappen:
Stap 1: maak een account aan op de webshop van Pivot Point,
Stap 2: stuur een e-mail naar mail@pivotpoint.nl met je naam (= naam van je account) en lidnummer van FNV MOOI,
Stap 3: je ontvangt een e-mail waarin bevestigd wordt dat de correcte kortingen zijn ingesteld voor je account. Je kunt nu producten met korting bestellen!

Ben je lid van FNV MOOI en heb je een studentenpakket aangeschaft? Dan ontvang je een MOOI cadeau! Stuur hiervoor een e-mail naar mail@pivotpoint.nl met daarin de volgende gegevens:

 • Je lidnummer van FNV MOOI,
 • Je naam, adres en telefoonnummer,
 • Het pakketnummer (deze kan je terugvinden op de inhoudslijst of op de doos).

Let op! Het aanbod is geldig tot uiterlijk 3 maanden na je bestelling van het pakket en enkel voor pakketten met een aankoopwaarde van meer dan €350,00 incl. btw.

Vragen? Bel ons gerust op 030-2314221.

Lesboeken en digitaal lesmateriaal van Visavi

Gebruikt jouw opleiding ze ook? Visavi is de ontwikkelaar en uitgever van opleidingsproducten voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstyling en visagie, zowel voor het VMBO, MBO en particulier onderwijs. Leden van FNV MOOI krijgen een korting van minimaal 20% bij aanschaf van deze producten. De korting kan zelfs oplopen tot 35%! Lees hieronder hoe je gebruik kunt maken van deze korting.

Ben je lid van FNV MOOI? Stuur dan een e-mail met daarin je contactgegevens en lidnummer naar info@fnvmooi.nl, vermeld in het onderwerp en in de mail dat je gebruik wilt maken van de korting bij Voordeelpartner Visavi. Na ontvangst van jouw e-mail ontvang je van ons per mail een bestellijst met de boeken van Visavi. Wij zorgen dat de bestelling bij Visavi terecht komt en dat de boeken zo snel mogelijk worden geleverd. Op www.visavi.nl vind je meer informatie over de boeken zelf.

 

LEDENVOORDEEL FNV

Behalve voordelen die alleen voor leden van FNV MOOI gelden, zijn er ook voordelen die voor vrijwel alle leden van FNV gelden. Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op allerlei producten, diensten en uitjes. Op de website www.ledenvoordeelfnv.nl kun je je als lid van FNV MOOI eenmalig registreren met je lidnummer en de naam van de bond (FNV MOOI). Na het aanmaken van een account kan je inloggen met je eigen e-mailadres en wachtwoord waarna je kunt profiteren van MOOIe tijdelijke acties en doorlopende kortingen van het programma Ledenvoordeel FNV. Zo kun je in 2019 o.a. profiteren van korting bij Univé, Kras, Ben, Greenchoice en Kwik-Fit. Meer informatie vind je op www.ledenvoordeelfnv.nl.

Service Belastingaangifte: gratis hulp bij je belastingaangifte

Voor alle leden van FNV die geen eigen bedrijf runnen is de FNV Belastingservice beschikbaar. Deze service is volgens onafhankelijke onderzoeken de beste van Nederland. De FNV heeft hiermee meer dan veertig jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste belastingadviseur van Nederland. Zie voor informatie over de Belastingservice www.fnv.nl.

Speciaal voor ZZP’ers die lid zijn heeft FNV MOOI in zijn eigen voordeelprogramma de mogelijkheid opgenomen om gebruik maken van diensten die De Administratie op fiscaal gebied biedt. Meer informatie hierover is te vinden onder ‘Voordelen voor ZZP’ers.

Lid worden van FNV MOOI

Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Op deze pagina heb je al kunnen lezen hoe je veel geld kan besparen als lid van FNV MOOI. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan via de link hierboven. Volledigheidshalve stellen we je hier ook alvast op de hoogte van de ‘kleine lettertjes’: Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens aan de afdeling Ledenadministratie, zoals adres, contributiegroep, et cetera. Voor opzeggingen geldt een opzegtermijn van 3 maanden. Alle wijzigingen of opzeggingen dienen schriftelijk te gebeuren ter attentie van de Ledenadministratie.

Deze website gebruikt cookies, wanneer je verder gaat ga je akkoord met het gebruik van cookies . cookies privacyverklaring