Toonen Company, leren kappersholsters TBag en agenda omslag TBook

Vanaf nu kan ook jij een echt stoer kappersholster aanschaffen, Designed by Daan. Diana Toonen heeft al jaren een eigen kapsalon in Apeldoorn en heeft vanuit haar ervaring een kappersholster ontwikkeld die stoer en praktisch is, waar je veilig je scharen in kan opbergen, maar die ook heel mooi en sterk is.

De TBags zijn kappersholsters van leer, passen bij deze tijd en zijn onverwoestbaar. De TBag is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De TBag heeft ruimte voor meerdere scharen, föhnborstels, kammen en klemmen.

Leden van FNV MOOI krijgen de volgende korting op de Tbag; de normale prijs is 89,95 Euro en wordt aangeboden voor de speciale prijs van 59,95 Euro. Dit is een korting van ruim 33% ofwel 30 euro.

Naast de TBag is er ook de Tbook. Dit is een agenda omslag met ringband voor het formaat Succes agenda Executive/A5 of vergelijkbaar, van leer gemaakt en heeft een ruimte voor visitekaartjes. De TBook is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Korting op de TBook; de normale prijs is 79,95 Euro en wordt aangeboden aan de leden van FNV MOOI voor de speciale prijs van 49,95 Euro. Dit is een korting van ruim 37% ofwel 30 euro.

Wil je de TBag en/of TBook bestellen? Neem dan contact op met Diana Toonen via www.toonencompany.nl of mail naar info@tbags.nl. Vergeet niet je lidmaatschapsnummer te vermelden bij de bestelling!

FLORAL Kappersservice

Floral is leverancier voor de uiterlijke verzorging, waaronder vakproducten, materialen, meubilair, scholing en shows/events. FLORAL werkt aan een landelijk netwerk van groothandels en heeft inmiddels 11 vestigingen in heel Nederland. FLORAL biedt zowel bestaande leden als nieuwe leden van FNV MOOI 15% korting DAF (Direct Af-Factuur) op het gehele assortiment voor de uiterlijke verzorging (dat wil zeggen inclusief kappers, nagelstyling en beauty), trainingen en workshops.

Op de gehele K1 hairproducts lijn biedt FLORAL 20% korting DAF. Op de website van Floral vind je ‘Of Course’, het programma overzicht van alle trainingen en workshops die georganiseerd worden in de salons en in de vestigingen van Floral. Er is een grote veelzijdigheid van onderwerpen, je kan terecht bij topkappers voor knip- en stylingtechnieken, kleurtrainingen en ook trainingen op het gebied van communicatie, nagelstyling en totale make-over van nip, kleur en visagie. Op de zogenoemde koopmaandagen gelden voor iedereen dezelfde spelregels, 25% DAF minus uitzonderingen.

Armanda Hesta/VMV Corporate en Personal Performance

Bij Armanda Hesta, VMV Corporate en Personal Performance kan je diverse workshops en trainingen volgen om jezelf nog beter te presenteren en om het beste uit jezelf te halen. Er zijn ééndaagse workshops zoals “versterk je zelf met kleur” en trainingen tot Kleuranalist en Imagostylist, die maximaal een jaar duren.

VMV biedt altijd 20% korting op al haar opleidingen en workshops aan de leden van FNV MOOI. Bijvoorbeeld op de opleidingen tot Kleurenanalist, Fashionstylist, Eyewearstylist en Imagostylist, maar ook op de workshops zoals de “workshop versterk uzelf met kleur” en imago trainingen voor particulieren.

MOOI LIJFSTIJL

MOOI LIJFSTIJL is het glossy magazine dat leden van FNV MOOI regelmatig thuis ontvangen. Je vindt er informatie over alle branches die FNV MOOI vertegenwoordigt’; Kappers & Schoonheidsspecialisten & Visagisten & Pedicures & Nagelstylisten & Wellness.

Informatie over gezond werken, arbeidsrecht, vakverbreding en vakverdieping en daarnaast vind je er de voordelen voor leden.

Klik hier om eerder uitgegeven magazines in een PDF te bekijken.

FNV MOOI Brochures

Informatie rond werk en inkomen zoals de brochures “Sociale media”, “zwanger, ervoor en erna”, “Ziek, en dan???”, “Solliciteren, waar en hoe?”, “Geld terug van de Belastingdienst” en “PSA (Psychosociale Arbeidsbelasting) en agressie”. De brochures worden op maat geschreven voor de leden van FNV MOOI en kan je aanvragen via de Ledenservice van FNV MOOI.

De websites van FNV MOOI

FNV MOOI heeft 5 websites:

  • www.fnvmooi.nl is er voor de algemene informatie over FNV MOOI en je kan er lezen wat de vakorganisatie onderneemt voor haar doelgroepen.
  • www.fnvmooigeregeld.nl is een digitale helpdesk waar vele vragen beantwoord worden.
  • www.fnvmooisamen.nl is een forum waar je vragen kan stellen aan collega’s in jouw vakgebied of kennis kan uitwisselen met andere leerlingen.
  • www.fnvmooivoordeel.nl is de website waar je direct kan zien welke voordelen FNV MOOI haar leden biedt. Om gebruik van deze voordelen te kunnen maken, log je in met je lidmaatschapsnummer.
  • www.fnvmooidag.nl Hier kan je informatie vinden over de FNV MOOI evenementen en kan je je aanmelden voor alle evenementen die FNV MOOI organiseert.

Ziektekostenverzekering en vergoeding tegen handeczeem

Iedereen is in Nederland verplicht verzekerd voor ziektekosten in de basisverzekering. Naast de verplichte basisverzekering kan je kiezen voor diverse aanvullende ziektekosten, zoals bijvoorbeeld tandartskosten. Dit heet een ziektekostenverzekering. Met een ziektekostenverzekering van FNV en Menzis ben je verzekerd van goede en snelle zorg voor een scherpe premie. Tevens maak je gebruik van vele extra’s als je zorg nodig hebt, maar ook als je gezond bent en graag gezond wilt blijven. Kijk ook op www.fnvmenzis.nl

Kort overzicht van de voordelen 2014:

Behandeling bij de eczeempoli Velp

Exclusief voor leden van FNV Mooi bij het Zorgcollectief FNV/Menzis: FNV Zorgservice: Behandeling bij de Contacteczeempoli te Velp. Heb je last van je handen, als gevolg van je werk? En ben je verzekerd bij het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis? Dan kan je gebruik maken van de poli voor de behandeling van jouw eczeem.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding moet je:

  • én lid zijn van FNV Mooi,
  • én verzekerd zijn via het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Omdat de poli een FNV Zorgservice is, maakt het niet uit via welk pakket je bent verzekerd binnen het zorgcollectief voor FNV leden.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor behandeling bij de contacteczeempoli?

Het werkt heel simpel: meld je per mail (info@fnvmooi.nl) of per telefoon (030-2314221) aan bij FNV Mooi. FNV Mooi geeft jouw gegevens als jouw naam, adresgegevens en BSN-nummer door aan Menzis. Van Menzis ontvang je per mail bericht of jouw aanvraag voldoet aan de voorwaarden. Indien dat het geval is, ontvang je per mail bericht van Menzis en kan jouw behandeling van start gaan. Daarnaast informeert Menzis ook de poli. Zo hoef jij geen behandeling voor te schieten.

DNA van Tamara Bhagoe

Dutch Nail Artist ofwel DNA van Tamara Bhagoe in Enschede biedt trainingen, workshops én producten met korting aan leden van FNV MOOI die zich willen verdiepen of verbreden in het vak. DNA heeft eigen merkproducten en biedt trainingen en workshops aan in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

DNA een mix van science en lifestyle!

Nagelstyling:

  • 20% korting op alle opleidingen (trainingen) die T&C biedt, inclusief het bijbehorende (start)pakket
  • 20% korting op vervolgaankopen
  • 20% korting op workshops

Meer informatie vind je op www.tamarabhagoe.nl

Pika Nails

Pika Nails in Moergestel biedt verschillende, uitgebreide lespakketten en workshops waarbij je wordt opgeleid tot succesvol nagelstyliste of waarbij Pika Nails je helpt je salon nog succesvoller te maken! Door de diversiteit aan technieken die in de kwalitatief zeer hoogstaande lessen met maximaal 6 cursisten, naar voren komen en het feit dat je les krijgt van hoog opgeleide docentes. Bovendien werken wij tijdens onze (basis)lessen met het topproduct Young Nails! Pika Nails biedt leden van FNV MOOI voor niet-nagelstylisten een gratis 2-daagse manicure training. Ben je reeds nagelstylist dan mag je, als lid van FNV MOOI, gratis deelnemen aan de open trainingsdagen, ter waarde van 50 euro. Meer informatie vind je op www.pika-nails.nl

LEDENVOORDEEL FNV

Behalve voordelen die alleen voor leden van FNV MOOI gelden, zijn er ook voordelen die voor vrijwel alle leden van FNV gelden. Op de website www.ledenvoordeelfnv.nl kan je inloggen met je lidmaatschapsnummer en vind je veel informatie over tijdelijke acties en doorlopende kortingen, zo kun je o.a. profiteren van korting bij Univé, Kras, Greenchoice en Kwik-Fit.

Meer informatie vind je op www.ledenvoordeelfnv.nl, houd je lidmaatschapsnummer bij de hand.

 

Service Belastingaangifte: gratis hulp bij je belastingaangifte

Voor vrijwel alle leden van FNV is er de FNV Belastingservice, op voorwaarde dat je geen eigen bedrijf runt. Deze service is volgens onafhankelijke onderzoeken de beste van Nederland. De FNV heeft hiermee meer dan veertig jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot de grootste belastingadviseur van Nederland. ZZP’ers die lid zijn van FNV MOOI kunnen gebruik maken van de administratieaanbiedingen van het FNV MOOI Voordeelprogramma. Zie hiervoor wwwfnv.nl

Lesboeken en digitaal lesmateriaal van Visavi

Visavi is de ontwikkelaar en uitgever van boeken en opleidingsproducten voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstyling en visagie, maar ook voor het VMBO.

Leden van FNV MOOI krijgen een minimale korting van 20% bij aanschaf van deze producten. De korting kan zelfs oplopen tot 35%!

Lesmateriaal en producten van Pivot Point Nederland

Pivot Point Nederland is ontwikkelaar van lesmateriaal  en geeft dit uit. Verder is Pivot point aanbieder van producten en materialen voor kappers. Jij als leerling en lid van FNV MOOI ontvangt bij aanschaf van een schoolpakket altijd een cadeautje. Dit cadeautje vertegenwoordigt in de meeste gevallen een waarde van wel 35 Euro. Bij aankoop van lesmateriaal in de digitale shop, zoals onder andere kammen, borstels, scharen maar ook oefenhoofden kan de korting voor leden oplopen tot wel 40%.

Lid worden van FNV MOOI

Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Op deze pagina heb je al kunnen lezen hoe je veel geld kan besparen als lid van FNV MOOI. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan via de link hierboven. Voor de volledige informatie willen we je hier ook alvast op de hoogte stellen van de ‘kleine’ lettertjes: Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens aan de afdeling Ledenadministratie, zoals adres, contributiegroep, etcetera. Voor opzeggingen geldt een opzegtermijn van 3 maanden. Alle wijzigingen of opzeggingen dienen schriftelijk te gebeuren ter attentie van de Ledenadministratie.